Ședințele săptămânale

Statusul Curent
Nu ești autentificat sau înscris
Acces
Privat
Înscriere Exclusivă
This curs is currently closed

Instrucțiuni pentru participarea la ședințele săptămânale

1. Asigură-te că ești autentificat în contul tău. Pentru a te autentifica, pur și simplu accesează https://antreprenor.ro/contul-meu și introdu numele tău de utilizator sau emailul și parola generată.

2. Odată ce ești autentificat, mai jos pe pagina contului tău AICI ar trebui să vezi programele la care ai acces. Accesează programul “Ședințele săptămânale” folosind un navigator de internet ex. Google Chrome, Samsung Internet, Microsoft Edge, Mozilla Firefox.

3. Dacă dorești să participi la ședința de pe telefonul tău mobil, nu da click pe link-ul de participare în timp ce folosești aplicația Facebook, ci pur și simplu deschide aplicația Google Chrome, Safari sau aplicația Internet și tastează în câmpul unde se introduc adresele website (nu pe căutare Google), tastează www.andreiantoniu.ro/sedinta. Asigură-te că ești autentificat în contul tău.

4. Ar trebui să vezi două butoane, unul pe care scrie Ședința de dimineață și unul pe care scrie Ședința de seară. Apasă pe butonul corespunzător ședinței la care dorești să participi la ora când ședința este programată. Nu trebuie să te înregistrezi dinainte la ședință, ci doar să apeși butonul la timpul programat.

5. Dacă primești mesajul “Chrome Browser required! Only native browser is supported on Android mobile devices. Please switch to Google Chrome”, înseamnă că trebuie să apeși pe cele trei puncte din dreapta sus a ecranului și să alegi opțiunea “Open in Google Chrome sau Open in Internet”.

Accesează https://antreprenor.ro/sedinta pentru a intra la ședințele săptămânale.

Scroll to Top