CARTE NOUĂ DE ANTREPRENORIAT DEZVĂLUIE

Cum să generezi un venit online
din funnel de vânzare și social media

...chiar dacă nu ai expertiză, experiență sau expunere

Andrei-Antoniu-Antreprenor.ro

ANDREI ANTONIU

Fondator Antreprenor.ro

Direct din studioul Antreprenor.ro.
Cluj-Napoca, România.

Dragă prieten,

Dacă vrei să generezi un venit online folosind un funnel de vânzare și social media, atunci aceasta va fi cea mai importantă carte pe care o vei citi în viața ta.

Dar Înainte De Toate, O Avertizare

Te rog înțelege că rezultatele mele nu sunt obișnuite. Nu insinuez că vei obține aceleași rezultate ca mine (sau orice altceva în acest sens).

Această carte este doar pentru cei care înțeleg că aceste rezultate necesită muncă, efort și practică continuă până reușești.

Omul de zi cu zi care cumpără astfel de cărți abia obține rezultate – la fel cum nici cei care cumpără biciclete de fitness nu ajung ca în pozele din reviste. Produsul ajunge să fie uitat și nefolosit. Nu știu de ce se întâmplă asta, dar mai bine să știi acum decât să fii dezamăgit mai târziu.

Rezultatele tale vor varia în funcție de mulți factori… cum ar fi motivația, determinarea și starea ta actuală.

Dacă nu prea ești dispus să muncești și să lucrezi la viitorul tău, te rog NU CUMPĂRA ACEASTĂ CARTE. Nu este pentru tine.

Acestea fiind spuse, hai să trecem la treabă și să-ți arăt despre ce este vorba…

48-laws-of-power

Titlul Cărții

Subtitlu

Exact Ce Primești

În primul rând, această carte nu este ca orice altă carte de dezvoltare personală sau antreprenoriat pe care ai citit-o.

Nu există umpluturi, vrăjeli sau povești – ci doar acțiune practică testată de sute de ori care a trecut testul timpului pentru ca să generezi un venit online folosind un funnel de vânzare și social media.

Și este ușor de citit chiar dacă are 15 capitole.

În plus, nu este doar despre funnel-uri și social media. Mulți cititori au folosit principiile expuse aici pentru ca să-și facă ordine în gânduri, descopere pasiuni, schimbe cariere sau să devină mai productivi.

De exemplu, un cititor a folosit-o pentru a-și tripla vânzările lunare la 50.000 lei la afacerea actuală fără neapărat să construiască funnel-uri online. Pur și simplu a înțeles principiile care aduc rezultate și le-a aplicat la ceea ce făcea deja.

Un alt client, Irina, și-a dat demisia și a început o carieră în coaching și consiliere de dezvoltare personală cerând până la 1000 de euro per client, lucrând doar câteva ore pe zi cu clienții ei ideali.

Alt client, Adrian, și-a crescut prețurile de 10x și în loc să mai ceară 15 euro pe oră, cere 150 de euro pe oră pentru ședințele lui. Mai mult, refuză clienții dificili, lucrează mai puțin și câștigă mai mult.

Poți vedea dovada la toate acestea în review-urile de mai jos.

Este Mai Mult Un Mentorat Decât O Carte

Când citești această carte te vei simți că ești lângă mine fizic și îți explic de deasupra umărului tău exact ce să faci de la A la Z pentru ca să ajungi să generezi venituri online folosind funnel-uri și social media.

Sute de clienți spun că se simte ca un mentorat și parcă le citesc gândurile pentru că în momentul în care le apare o întrebare în minte, exact atunci urmează și răspunsul în carte. Mulți declară că nu au mai experimentat niciodată acest sentiment.

Pe lângă că primești pașii exacți cum să generezi un venit substanțial din funnel-uri și social media, primești template-uri de postări, script-uri de vânzare, exerciții de mentalitate, metode să comunici eficient, să faci oferte irezistibile, promovare plătită, coaching, etc.

Nivelul de transformare pe care îl vei experimenta doar citind „o carte” este fenomenal.

Așa cum am mai zis, primești mult mai mult decât funnel-uri și abilități de social media care să genereze venit online.

Iată o mică parte din ce primești:

Da, ai dreptate!

Sunt multe strategii și informații uluitoare pe care le primești. Și este abia începutul…

Pentru că de asemenea primești…

Studiul de caz cu peste 100+ de clienți de succes

Ca bonus, vreau să-ți ofer acces exclusiv la studiul meu de caz care arată exact cum am reușit să ajut sute de clienți să obțină rezultate fantastice în afacerea și viața lor.

O să vezi ce a făcut Daniel de a obținut 2000 de euro într-o zi.

Cum Dana a scăpat de frica de ce spun ceilalți despre ea și în sfârșit s-a expus pe social media și a ținut 2 cursuri pe Zoom.

Cum Simona a învățat să ceară mai mulți bani și nu mai asocia cerutul banilor cu ceva rău.

Cum Vlad vinde locuințe de peste 2 milioane de dolari.

Și multe alte cazuri de succes.

Toate acestea le primești pentru doar câțiva banuți, cumpărând această carte.

Va funcționa și pentru cei începători

Ascultă.

Dacă nu crezi că această carte este așa de puternică, nu ești singurul. De fapt, mulți clienți care acum au succes, s-au îndoit de metodele mele până ce au văzut rezultate.

Și de-asta am învestit 6 ani de zile și o căruță de bani în testare pentru ca să fiu sigur că o să funcționeze pentru toată lumea.

Când începi să aplici ce este expus în această carte, două lucruri se vor întâmpla:

În primul rând, vei vedea cum se face lumină în mintea ta. Cu alte cuvinte, vei obține claritatea aia că ȘTII CE TREBUIE SĂ FACI indiferent de punctul în care te afli acum. 

Acest lucru este extrem de important pentru că dacă nu vezi cum se leagă lucrurile între ele, vei aplica mecanic fără să știi care sunt principiile care aduc succes de fapt.

În al doilea rând:

Nu vei mai putea să lași cartea jos din mână