Absența dovezii nu este dovada absenței

andrei-antoniu-absenta-dovezii-nu-este-dovada-absentei

Ti s-a intamplat vreodata sa renunti la o anumita idee sau actiune pentru ca parea ca nu merge? Sau poate te-ai chinuit, ai incercat, ai schimbat si totusi, totul parea ca nu iese asa cum iti doresti tu?

Multi oameni renunta la visurile sau ideilor lor pentru ca in prima faza, DA, totul pare ca nu merge! Cuvantul cheie este ca “pare”. Chiar daca tu vezi ca lucrurile nu se intampla, nu inseamna ca este asa. Cine stie ce miscari ai pus in actiune, cine stie ce vorbe ai spus sau cine stie ce ai scris de ai pornit o cauzalitate de actiuni de care tu nici macar nu esti constient!

Am patit, dupa 3-4 luni, sa imi trimita oamenii mesaj si sa-mi spuna “daca nu vizionam clipul tau, viata mea ar fi fost inca un dezastru!” Si stii ce este interesant? Atunci cand am facut video-ul nu am primit niciun feedback! Parea ca nu am reusit sa produc niciun impact. Parea ca oamenii au trecut cu vederea si au zis “meh, un alt video”.

Dar!

Nu este asa! Oamenii te privesc, prietenii te urmaresc, rudele asteapta sa vada ce iese, familia este sceptica… Inceputul tau este doar un test al credintei tale! Daca nu crezi in ceea ce faci, te vei opri pentru ca aparentele mereu iti vor arata ca ceea ce faci tu nu iese. Credinta ta trebuie sa fie mai mare decat aparentele. Daca credinta ta este distrusa de aparente, atunci nu mai este credinta.

Credinta inseamna sa vezi invizibilul, sa crezi in incredibil si sa primesti imposibilul. – Corrie Ten Boom

Credinta nu inseamna sa crezi in ceva neexistent, ci doar invizibil. Faptul ca tu il vezi in mintea ta deja in face posibil si existent. Este doar o durata de timp pana el va aparea in realitate. Daca reusesti sa fii motivat de ce vezi tu in mintea ta si nu de ce vezi tu in realitatea ta, atunci nu te vei opri niciodata!

Am pus un citat pe facebook care exprima destul de bine ideea transmisa.

Dovezilor din jurul tau s-ar putea sa te demotiveze. Ce ai tu de facut este sa stii ca asa functioneaza procesul. Este ca un test pe care trebuie sa-l treci. Am citit in multe carti acest concept dar nu l-am inteles asa profund pana ca nu am inceput sa-l aplic.

Spre exemplu, cand am tinut primul meu seminar, totul parea ca merge absolut pe dos. Nimic nu mergea in concordanta cu planul. As fi putut sa renunt si sa zic “Poate nu era sa fie” sau “Nu e de mine”, dar nu m-am lasat influentat de ce se intampla in exterior. Mi-am adus aminte de “Abenta dovezii nu este dovada absentei” si am continuat.

Si ca sa vezi!

Primul meu eveniment a fost un succes!

Dar la inceput nu parea asa. Poate nu au venit destui oameni la eveniment, poate video proiectorul nu a mers, poate lumea era sceptica, poate m-am balbait, etc. Dar nu m-am lasat influentat de toate astea.

Stiai ca bambusul sta in pamant 4-5 ani, si apoi in 1-2 saptamani creste 2 metri? Aparentele iti arata ca nu este nimic in pamant, DAR CREDINTA TA SPUNE CA ESTE, STII CA ESTE. Trebuie sa creasca la un moment dat!

Dragilor, nu va opriti din visul vostru. O samanta are nevoie de timp pana iese la suprafata.

Distribuie mai departe...

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vrei să devii un expert bine plătit?

Dă click chiar acum pe butonul de mai jos pentru a avea acces gratuit la studiu de caz.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to Top